Site pictogram FreakyFashion

De nieuwste modetrends creëer je zelf!

tshirt bedrukken

Mode het is een ongekend fenomeen. Maar niet alleen ongekend maar ook een onwijs ongrijpbaar fenomeen. Wie bepaalt nou wat er een modetrend wordt en wat er als afgrijselijk wordt gezien. Het is een vraag die ik mezelf een aantal keer heb gesteld. En ik geloof als jij dit nu leest dat jij je die vraag ook wel eens hebt gesteld. Ondanks dat mode onwijs ongrijpbaar is, zijn we er wel enorm gek op. We volgen dan de verschillende modetrends dan ook braaf. Soms moet ik eerst niks van een modetrend weten en een aantal weken later doe ik toch weer mee met de trend. Ik denk dat een trend ook ontstaat onder een soort groepsdruk. Als iedereen een shirt tot over zijn knieën draagt, dan zal dat wel hip zijn en moet ik het ook doen. Tegenwoordig ben ik minder afhankelijk van modetrends. Waarom? Omdat ik modetrends zelf creëer!

Wat is mode nou eigenlijk?

Iedereen heeft het altijd maar over mode en modetrends. Maar weten we nou eigenlijk wel wat mode precies is? Het is anno 2019 zo’n breed begrip geworden dat het eerst goed is om te definiëren wat mode is, voordat je met een modetrend mee kan gaan. Mode is eigenlijk vrij simpel. Het is op het gebied van kleding, levensstijl of uiterlijk iets wat in een bepaalde periode aantrekkelijk is. Mode is dan ook vaak heel seizoensgebonden. Het ene seizoen zie je bijvoorbeeld wijde broeken bij vrouwen en het andere seizoen zijn strakke broeken weer in. Meegaan met modetrends is vaak een mentaal iets. Sommige mensen interesseert het allemaal niet zoveel en trekken lekker aan wat ze willen. Maar er zijn ook mensen die helemaal in de stress schieten als ze de modetrends niet volgen omdat ze er dan niet bijhoren. Toch kun je het jezelf een stuk gemakkelijker maken.

Tshirt bedrukken als modetrend

De modetrend die ik steeds meer op zie komen is het bedrukken van je tshirt. Met het tshirt bedrukken creëer je als het ware je eigen kledinglijn en je eigen modetrends. Een grote modemerk wordt je er niet mee maar met de verschillende mogelijkheden in kleur, pasvorm, print en formaat kom je een heel eind richting jouw eigen kledinglijn. Wordt dus minder afhankelijk van wat de grote modeketens bepalen en ga zelf aan de slag! En hoe heerlijk moet het zijn om je eigen haute couture tegen een lage prijs te kopen in plaats van de torenhoge prijzen die gelden om mee te gaan met een modetrend. Ik ben om, jij ook?

Mobiele versie afsluiten