Site pictogram FreakyFashion

Het badpak is terug van weggeweest

De laatste keer dat ik een badpak droeg was tijdens de zwemlessen in mijn kindertijd. Ik weet het nog heel goed. Een roze badpak met zo’n leuk randje aan de onderkant. Ik weet ook nog hoe ik naarmate ik ouder werd steeds meer interesse had in een bikini. Dat leek me het ultieme vrouw zijn. In een prachtige bikini over het strand paraderen. Een bikini stond voor mij voor vrouwelijkheid en sensualiteit. Ik zwaaide met veel plezier mijn badpak uit.
Maar vorig jaar maakte het badpak zijn comeback binnen de badmode en ik moet toegeven dat ik in het begin niet heel erg stond te springen. Ik heb me er toch aan gewaagd en je raad het al; ik ben om!

Net zo sexy.
Waar ik vroeger het idee had gevormd dat een badpak lang niet zo sexy is als een bikini moet ik nu toegeven dat dit een grote misvatting was. Het badpak is er net als de bikini in verschillende vormen, kleuren en maten. Het heeft een ietwat stoffig imago. Het zou voor vrouwen op leeftijd zijn, en dat wordt dan zo gebracht alsof het iets slechts is. Dat is het niet. Denk bijvoorbeeld eens aan die classic, baywatch! Het rode, eenvoudige badpak. Ontzettend mooi en nog altijd gezien als sexy.
Een badpak met cut-outs zorgt voor een speels effect. Je hebt badpakken in te gekke prints of neonkleuren! Het doet echt niet langer onder voor de bikini.

Zomerse tint.
In de zomer wil ik bakken in de zon. Op het strand, aan het zwembad of gewoon in de tuin. Pronken met mijn nieuwe teint. Mijn eerste zorg bij een badpak was dan ook ‘en mijn buik dan?’. Een badpak bedekt nou eenmaal meer van je lichaam dan een bikini, zelfs met cut-outs. Toch ben ik voor een badpak gegaan en achteraf maakt het me niets uit. Ik kan namelijk gemakkelijk afwisselen tussen mijn badpak en bikini. Wat ik erg leuk vind is dat ik een bikini heb gevonden in dezelfde uitvoering als mijn badpak! Zo heb ik de voordelen van beiden. Een badpak biedt enorm veel comfort. Geen zorgen over of alles nog op zijn plaats zit. Een bikini geeft me het zorgeloos zonnen. Waarom kiezen als je allebei kan hebben en tegenwoordig kun je alles zo gemakkelijk online bestellen. Lingerie online, heerlijk in de wintermaanden al de zomer in huis halen.

Mobiele versie afsluiten