Site pictogram FreakyFashion

Fashionable op reis met Osprey backpacks

Osprey backpacks

Komende zomer ga ik backpacken door Australië. Dit is een event wat veel van mijn leeftijdsgenoten ook gaan doen, dus er is veel bekend over zo’n tripje! Toch wil ik deze blog hier aan wijden. Voor mij is backpacken namelijk best wel een grote stap, omdat ik erg van fashion houd. Daarom schrijf ik deze blog over fashionable backpacken. Met Osprey backpacks en toffe kleren zie je er direct fashionable uit. Maar er komt nog meer bij kijken dan alleen een Osprey rugzak. In deze blog vertel ik hoe je je klaarmaakt voor de meest coole trip naar Australië ooit.

Wat neem je mee om fashionable op reis te gaan?

Fashionable op reis gaan houdt meer in dan alleen mooie kleren en een mooie backpack te hebben. Veel backpackers die echt de woeste natuur in gaan kunnen natuurlijk niet douchen of een gewoon toilet gebruiken. Hoe blijf je dan fashionable? Dat lijkt haast onmogelijk. Gelukkig zijn er ontzettend veel toiletproducten die je kunt gebruiken in de wilde natuur, die ook nog eens vrijwel geen ruimte innemen. Om er altijd goed uit te zien zijn een paar dingen heel belangrijk: zorg dat je niet verbrand, neem altijd een kam mee (neemt minder ruimte in dan een borstel), neem een biodegradable shampoo en zeep mee, houd je backpack netjes en georganiseerd en neem de tijd om wakker te worden en jezelf op te frissen. Zo blijf je altijd verzorgt, en dan zorgen de Osprey backpacks en je kleren er wel voor dat je er op en top uitziet!

De voordelen van de Osprey backpacks

En waarom zijn Osprey backpacks nou de ultieme rugzak voor je reis? Zoals ik al schreef zijn ze erg fashionable en hip. Ze zijn in mooie, stijlvolle kleuren verkrijgbaar, en lijken niet lomp en overdreven. Mijn favoriet is een backpack die een aubergine kleur heeft, deze is echt gewoon mooi! Nooit gedacht dat ik dat over een backpack zou zeggen. Daarnaast heeft Osprey backpacks die echt alles aankunnen, en zijn de rugzakken verkrijgbaar in verschillende maten. Een passende backpack is namelijk essentieel om geen rugpijn of iets dergelijks te krijgen.

Wat je in Australië moet bezoeken tijdens je reis

Dan zijn er natuurlijk nog alle tips die ik heb gekregen voor mijn reis naar Australië. Echte backpackers moeten natuurlijk de outback in, probeer daar maar eens fashionable te blijven! Onmogelijk tenzij je mijn tips opvolgt. Daarnaast wil ik ook heel graag Tasmanië bezoeken. Tot slot ga ik nog een keer naar het Great Barrier Reef. Er zijn kilometers aan kust langs het GBR dat nog onbewoond is, en daar kun je ook prima backpacken! Overdag kun je dan duiken in het GBR, nu het nog mooi en kleurrijk is!

Mobiele versie afsluiten