Beauty

Op FreakyFashion schrijven wij graag blogs die gerelateerd zijn aan beauty. De categorie beauty gaat vooral over verschillende soorten make-up en allerlei verzorgingsproducten. Fashion heeft vooral te maken met uiterlijke verzorging. Daarbij speelt beauty een belangrijke rol. Het is natuurlijk erg belangrijk om er goed en verzorgd uit te zien. En daar kunnen verschillende soorten make-up en verzorgingsproducten je mee helpen. Overigens schrijven wij graag over producten die wij zelf hebben geprobeerd en ervaring mee hebben gehad. Daardoor kunnen wij betere reviews schrijven en jou voorzien van zowel de beste informatie als van handige tips.

Make-up

Op het gebied van make-up heb je enorm veel verschillende producten. Wij vinden het leuk om veel van deze producten uit te proberen en om daar vervolgens een artikel over te schrijven. Denk hierbij aan verschillende manieren om je make-up aan te brengen en welke producten je hier het beste voor kunt gebruiken. Aan de hand van onze reviews kun jij wat inspiratie opdoen en ben je beter in staat om een keuze te maken voor een bepaald merk of product. Daarnaast staan wij ook altijd open voor nieuwe ideeën of handige feedback. Via onze contactpagina kun je ons een bericht sturen.

beauty

Verzorging

Bij beauty gaat het er niet alleen maar om er goed uit te zien. Het is ook belangrijk om je huid goed te verzorgen, vooral als je veel make-up draagt. Daarnaast is het ook belangrijk om je haar goed te verzorgen. Veel van deze verzorgingsproducten kun je bovendien eenvoudig zelf thuis gebruiken, maar je kunt er ook voor kiezen om ergens anders een behandeling te laten doen. Daardoor kun je heerlijk relaxen en volledig ontspannen. Een wellness behandeling of een dagje spa doet wonderen. Het is vooral leuk om dat samen te doen met vrienden of vriendinnen.

beauty

Tips & Trends

Niet alleen op het gebied van kleding, maar ook op het gebied van make-up en verzorgingsproducten zijn er diverse trends. Wij vinden het leuk om deze trends te volgen en om daarover te schrijven. Wij volgen erg veel verschillende beauty blogs en doen ons uiterste best om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Wij zouden namelijk geen echte fashion freaks zijn als wij niet overal van op de hoogte zijn. Verder proberen wij veel verschillende soort producten uit. Daarover schrijven wij reviews en geven wij onze lezers tips waar nodig. Ze zijn vooral handig als je op zoek bent naar een product en daar iets meer van wil weten.

beauty