De Brandfield Fjallraven rugzak collectie

De Brandfield Fjallraven rugzak collectie

3 maart 2018 Uit Door Freak

Sinds enige tijd draag ik nu een Fjallraven rugzak. Niet alleen ben ik enorm fan van hoe de rugzak eruit ziet, de Fjallraven rugzak zorgt er ook voor dat ik rechter loop (een rechtere rug) en dat ik minder snel last krijg van het dragen van een rugzak.

In dit blog vertel ik je waarom ik vind dat de Brandfield Fjallraven rugzak collectie de beste is die we in Nederland kunnen vinden. De redenen waarom? Die kun je zelf vast al een beetje bedenken. Het heeft alles te maken met prijs, kwaliteit en natuurlijk het aanbod van de Brandfield Fjallraven rugzak collectie.

Fjallraven ruzak bij Brandfield

De Brandfield Fjallraven rugzak die je het meeste zal tegenkomen in de webshop van Brandfield is uiteraard de gave Fjallraven Kanken rugzak. De Kanken was in principe een van de eerste innoverende ontwerpen van Fjallraven en is speciaal ontworpen om Scandinavische schoolkinderen te ondersteunen met het dragen van hun schoolspulletjes. Een rugzak vol met boeken is per slot van rekening best zwaar. Maar met de Fjallraven Kanken rugzak is zo’n zware lading veel makkelijker te dragen. Dat komt voornamelijk door de structuur van de rugzak zelf en de schouderbanden. Die zorgen er voor dat je goed rechtop staat of loopt wanneer je de rugzak om hebt. Geen wonder dat Fjallraven vandaag de dag zo’n populair merk is.

Geliefde producten

De Fjallraven Kanken is zonder twijfel een van de meest geliefde producten van het Scandinavische merk. In de Brandfield Fjallraven rugzak collectie vind je dan ook in allerlei kleuren de Kanken rugzak. Zo gek als je maar kunt bedenken: in de webshop van Brandfield ga je het zeker vinden! Bovendien krijg je in deze webshop vaak kortingen en zijn er leuke aanbiedingen. Dat komt vooral omdat ze zeer regelmatig nieuwe items aan de Brandfield Fjallraven rugzak collectie toevoegen. De rugzakken van het vorige seizoen gaan er dan voor mooie prijzen weer uit. Daar kun je dus je voordeel mee pakken!

Trends voor 2018

Wat zullen de trends zijn op het gebied van rugzakken en accessoires in 2018? Persoonlijk heb ik geen idee, maar ik durf mijn geld er (bijna) op te zetten dat de rugzakken van Fjallraven behoorlijk vaak gespot zullen worden op straat. En lang niet alleen in de buurt van scholen! Vooral de Kanken rugzak zullen we vaak zien denk ik. Niet alleen vanwege het feit dat de tas praktisch is, maar ook vanwege het design!