Enkellaarsjes passen echt overal bij

Enkellaarsjes passen echt overal bij

2 mei 2018 Uit Door Freak

Als er iets is dat je in de kast van elke vrouw tegenkomt dan zijn het wel schoenen. Niet maar een of twee paar, maar een hoop verschillende soorten schoenen. Elke vrouw heeft een andere kledingstijl dus de schoenen zullen niet hetzelfde zijn, maar wat je in al deze vrouwen hun kasten tegenkomt zijn enkellaarsjes. Meestal waren het gewoon simpele zwarte enkellaarsjes. In de afgelopen paar jaar zie je wel dat er steeds meer enkellaarsjes met kleuren en prints worden gedragen. Enkellaarsjes zijn fashion items die je altijd aan kunt en daarom leek het mij leuk om niet de meest ”freaky”, maar de leukste outfits met enkellaarsjes te delen.

Enkellaarsjes onder een formele look

Met deze laarsjes zit je eigenlijk altijd wel goed. Je kunt ze door het te combineren met een zwarte pantalon of skinny jeans en een blazer formeel dragen. Zo ziet het er altijd goed uit wanneer je naar een wat formelere gelegenheid gaat. Enkellaarsjes staan ook veel mooier onder rokken en jurkjes dan hogere laarzen. Hoe langer de jurk of de rok is, des te lager de laarzen moeten zitten. Bij een ietwat nettere rok of jurk komt het vaak tot over de knie. In dat geval staan enkellaarsjes dus het mooist.

Alles in het zwart met kleurrijke enkellaarsjes

Durf je nog niet uit je comfort zone te stappen dan neig je waarschijnlijk naar de kleur zwart. Zelf maak ik mij ook schuldig aan het combineren van zwart met zwart. Wat ik nu dus zeker niet wil zeggen is dat je hiermee moet stoppen, want zwart op zwart staat namelijk altijd heel goed. De zwarte outfits kun je wel heel mooi combineren met enkellaarsjes in een andere kleur. Zo breek je de donkere kleur af en zorg je voor een leuke outfit met karakter.

Zoveel verschillende laarsjes

Ook onder de korte laarsjes zijn er veel verschillende soorten. Met hak, zonder hak, brede hak? Dat en nog veel meer moet je je afvragen als je laarzen gaat kopen. Het is daarom ook niet altijd makkelijk om laarsjes te kiezen. Vooral als je een duidelijk idee hebt van wat je erbij aan wil. Dan krijg je het probleem dat de kleuren niet mooi bij elkaar passen of een dergelijk probleem. Voordat je de juiste laarsjes koopt is het dus belangrijk om je eerst af te vragen naar wat voor laarsjes je zoekt. Je stopt dan pas met zoeken als je dat of iets dat er op lijkt hebt gevonden.  enkellaarsjes