Draag de kleding waar jij je fijn in voelt

Draag de kleding waar jij je fijn in voelt

2 november 2018 Uit Door Freak

Het is ontzettend belangrijk dat je gelukkig bent. Dat is voor de een gemakkelijker dan voor de ander. Maar gelukkige mensen leven langer, hebben meer sociale contacten, betere banen en een fijner privéleven. Het begint allemaal met blij zijn met jezelf. Ben jij al jaren aan het diëten omdat mensen in je omgeving zeggen dat je moet afvallen? Ga dan bij jezelf na of dat echt is wat jij wilt. Als jij gelukkig bent met je maatje meer, dan is er niks aan de hand. Natuurlijk brengt overgewicht risico’s met zich mee, maar die risico’s zijn altijd nog minder dan wanneer je doodongelukkig bent. Met de juiste grote maten mode zie je er alsnog uit om door een ringetje te houden. Je hoeft echt geen mini-maatje te hebben om gelukkig te zijn!
Grote maten mode

Draag dus vooral waar jij je fijn in voelt

Klein voorbeeldje: door medicijngebruik heb ik de ene dag een dikke, opgeblazen buik en is er de andere dag niks aan de hand. Dan kan ik op de “dikke dagen” zielig thuis blijven zitten of ik trek een zwangerschapsbroek aan. Die knelt niet om mijn buik en ik voel me dan toch in staat om de deur uit te gaan en met mensen in contact te komen. Zo’n zwangerschapsbroek is even een stap, maar deze broeken maken dus dat ik gewoon kan functioneren, ook met een opgeblazen buik. En dus word ik er gelukkig van.

Als je heel lang of heel kort bent is het ook niet makkelijk

Kleding zoeken is in veel gevallen een crime. Want wat als je als vrouw heel lang bent? Dan heb je vaak te maken met broeken die op standje hoogwater staan en ook je mouwen zullen vaak te kort zijn. En wat als je als vrouw heel kort bent? Dan moet je veel kleding laten vermaken voor je het kunt dragen. Of je wordt verwezen naar de kinderafdeling. En glitters en plaatjes boven een bepaalde leeftijd zijn not done…

Ga er eens voor zitten en shop online

Er zijn veel online shops gespecialiseerd in vrouwen met een anders dan standaard lichaam. Je moet misschien even zoeken en natuurlijk passen, maar je zult zien dat ook jij, met jouw bijzondere lijf de perfecte kleding kunt vinden. Bijkomend voordeel van een niet-standaard lichaam is dat je kleding altijd iets unieks zal hebben. Jouw maat zorgt er dan dus voor dat je een compleet eigen stijl kunt ontwikkelen. En dat heeft ook wel weer iets.