Kleding stress en waarom is shoppen zo lastig?

Kleding stress en waarom is shoppen zo lastig?

9 augustus 2021 0 Door Freak

De ene maand vind je die ene print helemaal geweldig en de andere maand kies je liever voor wat subtiels. Je komt er niet helemaal uit wat nou precies voor kleding bij jou past. Hoe zou jij je eigen stijl omschrijven? Of ben je daar nog niet helemaal uit. Dat kan. Om jouw perfecte garderobe samen te stellen is het goed om duidelijk in kaart te brengen welk figuur je hebt. Met als doel het benadrukken van je pluspunten. Daarnaast is het nog zo makkelijk niet om dan de juiste kleding te vinden en wat vinden kinderen fijn om te dragen?

Ik doe maar wat

Veel vrouwen kunnen dit denk ik wel beamen. Je koopt wat je leuk vindt en waar je je comfortabel in voelt. Dat is fantastisch! Dat doe je ook graag voor je eigen kinderen. Maar weet je eigenlijk wel hoe makkelijk het is om te shoppen als je weet wat je kan dragen en waar je naar op zoek bent? Je bepaalt je lichaamsvorm moet je je afvragen of je een X-figuur, A-figuur of V-figuur hebt. Dit zijn drie totaal verschillende figuren. Dames met een X-figuur kunnen eigenlijk heel veel soorten kleding dragen. Het belangrijkste punt om niet te vergeten, is het laten zien van die prachtige smalle taille. Als je het A-figuur hebt, is het belangrijks om meer balans in je figuur te creëren door je schouders breder te laten lijken. Het V-figuur kenmerkt zich doordat de schouders duidelijk breder zijn dan de heupen. Je taille is niet tot nauwelijks gedefinieerd en je buste en armen zijn wat volumineuzer.

Shoppen makkelijker maken

Nu je weet wat voor figuur je hebt, kan je veel doelgerichter gaan shoppen. Neem je kinderen gezellig mee. Vaak weten kinderen heel goed wat ze willen. Tegenwoordig is Parajumpers kids en black bananas kids. Ze vinden het heerlijk zitten en ze hoeven zich geen zorgen te maken over hun figuur, want kinderen zijn vaak toch nog niet bezig met hun uiterlijk. Een outfit wat hun comfortabel maakt en waar zij zich vrij in kunnen bewegen. De outfits zijn er in verschillende kleuren en maten, waardoor je niet moeilijk hoeft te doen met shoppen.

Kom je er niet helemaal uit met wat jouw precieze pasvorm is, vraag dan altijd een kledingmedewerker om hulp. Zij staan klaar om jou te helpen met het vinden van de juiste outfit. Hierdoor hoef je niet 30 winkels af om het juiste setje te vinden.