Warm de winter in

Warm de winter in

28 november 2018 0 Door Freak

Wat is er fijner in dit winterweer dan een heerlijke warme wollige trui?! Met de feestdagen die eraan komen, is het handig alvast wat goede truien en vesten in te slaan. En niet alleen voor jezelf; ook heren truien zijn een goed cadeau!
Cadeaus hoeven niet alleen maar uit sieraden of chocolade te bestaan. Praktische cadeaus worden ook zeker gewaardeerd, al helemaal in Nederland. Hoe praktischer, hoe beter! Nou is een zaklamp niet heel romantisch, maar een mooie trui van fijne kwaliteit is een mooi cadeau. Als je geen tijd hebt om te shoppen, is ook online shoppen een uitkomst. Binnen tien minuten kun je zoeken naar de juiste trui, maat, en kleur. Afrekenen en hup; thuisbezorgd. Pak hem in in cadeaupapier, doe er een mooie strik omheen, en je cadeau is klaar.

Feestdagen.

Met Sinterklaas, Kerst én Nieuwjaar om de hoek, zijn de feestdagen ontzettend koud. Buiten stormt, sneeuwt of regent het, en je hond is zeiknat. Wat is er dan fijner dan binnen zitten met familie of vrienden, en lekker bij de open haard (of verwarming) met een kop thee je cadeautjes uitpakken?
Ik heb zelf hele fijne herinneringen aan de feestdagen. Wij hadden een open haard met een zacht tapijt ervoor, waar ik altijd heerlijk op lag te lezen. In de hoek een grote kerstboom, met blauwe, rode en zilveren versiering, en mijn moeder zingend in de keuken. De tafel stond vol lekker eten zoals braadstuk, erwtjes, stokbrood met kruidenboter en aardappeltjes. In mijn familie hebben we met kerst de traditie om allemaal een kersttrui aan te doen. Dit betekent truien met rendieren, sneeuwpop, kerstman of alles wat rood met groen combineert. De beste trui wint de kans dit jaar als eerste zijn cadeau uit te pakken. Onze feestdagen hebben dus vaak om truien gedraaid!

Fashion.

Nu zijn die échte kersttruien niet heel stijlvol, of geschikt om het hele jaar lang gedragen te worden. Daarom kun je voor de zekerheid er nog een mooie trui of ander cadeau bij doen! Dit jaar ben ik voor het eerst gaan breien. Zo brei ik nu al maanden voor ieder lid van mijn gezin een wollen trui. Mijn eigen design! Grijs met wit, streepjes, hartjesmotief, alles kan, gewoon even youtuben. Maar voor het geval ik het niet op tijd afkrijg; heb ik ook voor iedereen een betaalbare en mooie trui gekocht online. Zo heeft iedereen nog een cadeau waar hij wat aan heeft.